נבחרת השפים

אייל פינקלשטיין

שף

אודות אייל פינקלשטיין

כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים. ללא ספק, ארגז הכלים שלו התמלא בכל טוב...

עם שובו לארץ אייל הפך למנכ״ל ושותף בחברת קייטרינג מצליחה, ניהל פרוייקטים קולינריים רבים בתחום המסעדנות והקייטרינג, עבד כשף ראשי ושף תפעולי במסעדות מובילות וניהל פרוייקטים מורכבים ומעניינים. בשנים האחרונות רוב זמנו מוקדש לסיוע וליווי למסעדות וחברות קייטרינג, בייעוץ קולינרי ובהפקת אירועים למגזר הפרטי והעסקי. לצד אלו, הוא משלב הוראה והדרכה במגוון של הנושאים בהם התמחה.

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר