נבחרת השפים
תומר כבירי
מורה בקורס Professional Pastry Chef
אודות תומר כבירי
למד בקורדון בלו ובבית-הספר לנוטר; התמחה במסעדת LE PRE CATELAN ובמסעדת TAILLEVENT, שתיהן בעלות שלושה כוכבי מישלן. תומר השתתף בהתמחויות שונות עם כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו ועוד רבים (כולם בעלי תואר MOF); היה השף-קונדיטור של מסעדת “מול-ים" ומורה קונדיטוריה מזה 14 שנים.
נבחרת המרצים
טובי השפים, הקונדיטורים ואנשי המקצוע הבולטים בתחומם, מרכיבים את סגל ההוראה המוביל, לצד שפים אורחים מהארץ ומחו״ל