סדנאות קולינריות
אירוח ביתי "קום איל פו" - לארח בבית כמו שף
אירוח ביתי "קום איל פו" - לארח בבית כמו שף עם השף איל לביא
הסדנה תועבר באופן פרונטלי תוך כדי הסברים כלליים ומקיפים על איך להיערך ומה צריך כדי לארח כמו שף בבית בסדנה נלמד איך להתאים תפריט לסוג האירוע והאורחים, איך להיערך נכון לסרוויס בבית, כיצד לצלחת ולהגיש בצורה מקצועית ואסתטית. המשתתפים מוזמנים לקחת חלק פעיל ולעזור בהכנת המנות.
- תכני הקורס
- שף אייל לביא
על קצה המזלג מתכני הסדנה:
בסדנה שף איל יבשל פרונטלית ארוחת טעימות מושלמת עם הסברים מפורטים וטעימות.
הארוחה תדגים שתי שיטות הגשה ואירוח המתאימות לאירוח ביתי. האחת ארוחת טעימות מצולחתת אישית, כמו במסעדת שף והשנייה ארוחת שרינג בהגשה למרכז השולחן לחלוקה לכל האורחים. נסביר את היתרונות והחסרונות של כל שיטה וכיצד ניתן לשלב בין השתיים.
המשתתפים מוזמנים לקחת חלק פעיל בבישול, צילחות וההגשה
מנות לדוגמה מהתפריט:
טטקי סלמון במעטפת תבלינים, על טאבולה כרובית וצנוניות, פסטו כוסברה, טחינה גולמית, קרם סלק ופרמזן קשיו
"סינייה" של דג ים צלוי בטאבון עם חצילים שרופים, טחינה, עגבניות צלויות וצנוברים
"סלטימבוקה" של סינטה מגולגלת במילוי פסטו אגוזי מלך, חזה אווז מעושן ומשמשים מיובשים. מוגש על סירות בטטה צלויות ורוטב יין אדום.
סברינת סולת, תפוזים ושמן זית עם טנזייה פירות יבשים ותבלינים
מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום . מהאוטוריטות המקומיות של המטבח המקומי תוך התמקדות בדגים. שף ובעלים של מסעדת "פסטיס" ו- "רוקח 73" בתל אביב.
בעברו עבד במסעדות "לה קאייה דו פאליי רויאל " ו- "See Grill" בבריסל- שתיהן בעלות שני כוכבי מישלן. "באקאנאל" של השף כריסטוף דופו, בעיר ואנס שבפרובאנס.
לביא הוא גם המייסד והמנהל של פרויקט "מבשלים הזדמנויות", פרויקט העצמה והכשרה של נוער בסיכון. לביא מבשל ויוצר מתוך אהבה ותשוקה עמוקה. רואה במקצועו שליחות וציונות בבניית מטבח ישראלי חדש.
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
בלה איטליה - סדנה זוגית עם השף יוסי בן דיין/שף יוסי בן דיין
הטבה מיוחדת לאנשי מילואים
המתיקות שבפנים/שף צחי בוקששתר
המתיקות שבפנים - סדנה של תזונה המקלה על מחלות אוטואימוניות ועוד מחלות דלקתיות
לחמי מחמצת למשפרי סגנון/סער מור
סדנה חדשה וייחודית לאופות ואופים שרוצים לשפר את הידע ויכולות האפייה שלהם