סדנאות קולינריות
פרעצל בייגל ומה שבינהם - סדנת אפייה
בסדנה חד יומית נלמד להכין פרעצלים במגוון טעמים ומילויים, בייגלים ועוד.
- אודות הסדנה
- שף קונדיטור ערן שוורצברד
בסדנה חד יומית נלמד להכין פרעצל קלאסי, פרעצל ירוק עם חמוציות ואגוזי מלך, בייגל רומני מרחוב לוינסקי בציפוי מלח גס וחמאת מייפל, בייגל אמריקאי, בייגל אמריקאי עם בצל אגוזי מלך ומשולש צ׳דר מעל, בייגל ירושלמי בציפוי שומשום – ופינוק של סלסה סומק, זעתר, גבינה מלוחה ושמן זית.
ערן שוורצברד שף קונדיטור מבכירי הקונדיטורים בארץ, החל את דרכו המקצועית לפני כ 30 שנה ועבד אצל מיטב השפים בארץ.
ערן השתלם וללמד בבתי-הספר המובילים באירופה, ומשם רכש את הרצון למקצוענות, ייחודיות, ודיוק.
ערן המשיך להתמקצע להוביל ולפתח את תחום הפטיסרי בולנז'רי בארץ. הוא ייעץ למיטב החברות הגדולות במשק, ליווה קונדיטוריות ומסעדות מובילות בבניית תפריט מנות אחרונות, ועוגות בוטיק.
ב-2016 הוציא לאור ספר קונדיטוריה. בשנת 2017 ערן היה ממקימיי קונדטוריית בוטיק בולנז'רי 96 בת"א.
בנוסף לעיסוקיו הרבים ערן הוא האוטוריטה המקצועית לתוכניות הראליטי הקינוח המושלם בקשת 12 ואוטו אוכל ערוץ 13.