סדנאות קולינריות
סדנת אפייה ללא גלוטן לפסח
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
סדנא מעשית של 4 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
- אודות הסדנה
- אודות אורנית עובדיה
סדנא מעשית של 4 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
בסדנה נלמד ונכין:
עוגת תפוחים קינמון מייפל ואגוזים עם קרמבל
פחזניות במילוי גאנש שוקולד פרלינה מוקצף
עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה וריבת חלב
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
סדנת מאפי בוקר- מלוחים ומתוקים/שף קונדיטור שלומי שלו
סדנת מאפי בוקר
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים שף אייל פינקלשטיין/השף אייל פינקלשטיין
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025 /השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים