סדנאות קולינריות
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי עם שף אייל פינקלשטיין
שף אייל פינקלשטיין, ילמד את הצעירים כיצד להכין ולבשל אוכל סובב עולם שכולו טיקטוק, מנות טעימות ומגרות ובעיקר פוטוגניות.
- תוכן הסדנה
- השף אייל פינקלשטיין
מה נלמד ונכין בסדנה?
TOSCAN טיקטוק - פסטה טרייה בשני צבעים, ראגו אנטיקה מסיינה, סקלופיני לימונה, ניוקי של השמחות, קרוסטיני עם ירקות שוק
INDONESIAN טיקטוק -רייס טייבל, סמבל אולק, נאסי גורנג, סאטה בוטנים, צ'יפס מתנפח, קלקק – כדורי אורז ירוקים
ועוגיות קוקוס
MEXICAN טיקטוק - בוריטו פויו, צ'ילי קון קרנה, טאקו פריך, תירס צלוי עם צ'ילי וגווקמולה, פריחולס, סלסה
מתוקה וקכה דה לימון - עוגת לימון וקרם.
ARGRNTINIAN טיקטוק- אמפנדס טונה, אסאדו כמו בפמפס, סלט צ'ימיצורי, טורטילייה ארגנטינה, צ'וריסוס
נזיד בקר ותירס של הגאוצ'וס ואלפחורס "הוואנה"
SPANISH טיקטוק - טאפאסים מהשוק, בטטאטס בראווס ואיולי, אלבונדיגוס – כדורי בשר בעגבניות, פאייה ולנסייה, תבשיל בשר וחומוס ומקלות חצילים ודבש קנים לצ'ה פריטה - ריבועי חלב מטוגן
מחיר למחזור: 1,980 ש"ח מחיר לשני מחזורים: 3,700 ש"ח
שעות פעילות 8:30-14:00
כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025 /השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים/השף שלומי אלדו
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/השף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי