סדנאות קולינריות

השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי עם שף אייל פינקלשטיין

שף אייל פינקלשטיין, ילמד את הצעירים כיצד להכין ולבשל אוכל סובב עולם שכולו טיקטוק, מנות טעימות ומגרות ובעיקר פוטוגניות.

 

 

 

 

  • תוכן הסדנה
  • השף אייל פינקלשטיין

מה נלמד ונכין בסדנה?

TOSCAN   טיקטוק - פסטה טרייה בשני צבעים, ראגו אנטיקה מסיינה, סקלופיני לימונה, ניוקי של השמחות, קרוסטיני עם ירקות שוק

INDONESIAN טיקטוק -רייס טייבל, סמבל אולק, נאסי גורנג, סאטה בוטנים, צ'יפס מתנפח, קלקק – כדורי אורז ירוקים

ועוגיות קוקוס

MEXICAN טיקטוק - בוריטו פויו, צ'ילי קון קרנה, טאקו פריך, תירס צלוי עם צ'ילי וגווקמולה, פריחולס, סלסה

מתוקה וקכה דה לימון - עוגת לימון וקרם.

ARGRNTINIAN  טיקטוק- אמפנדס טונה, אסאדו כמו בפמפס, סלט צ'ימיצורי, טורטילייה ארגנטינה, צ'וריסוס

נזיד בקר ותירס של הגאוצ'וס ואלפחורס "הוואנה"

SPANISH טיקטוק - טאפאסים מהשוק, בטטאטס בראווס ואיולי, אלבונדיגוס – כדורי בשר בעגבניות, פאייה ולנסייה, תבשיל בשר וחומוס ומקלות חצילים ודבש קנים לצ'ה פריטה - ריבועי חלב מטוגן

מחיר למחזור: 1,980 ש"ח מחיר לשני מחזורים: 3,700 ש"ח

שעות פעילות 8:30-14:00

הכירו את אייל פינקלשטיין. 
אייל חלם להיות שדרן כדורגל, אז הוא מצא דרך לשלב את החלום והיום הוא השף של מכבי נתניה.
כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים
יש קו אחד שהוא לא מוכן לחצות והוא אכילת ג׳וקים. 
המאכל הראשון שהתנסה בו כילד הוא כבד קצוץ על קרש, והמאכל האהוב עליי הוא פיצה.

כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר