סדנאות קולינריות

הסדנה לשוקולד

מפגשים מקצועיים מתחום עולם השוקולד היצירתי והמתפתח עם השף קונדיטור ערן שוורצברד, מפגש של התנסות, יצירה והשראה, עם שילובים חדשניים ומעניינים שירתקו כל חובב שוקולד.

מיועד לחובבי קונדיטוריה בעלי נסיון ו/או קונדיטורים ושפים המעוניינים להתמקצע בנושא.

  • מפגש ראשון
  • מפגש שני
  • על השף-קונדיטור

במפגש הראשון נלמד ונכין ממתקים וחטיפי שוקולד
בר פרלינה שקדים ואגוזים
טורון שוקולד ופיצוחים
כדורי אספרסו
עוגיות שוקולד צ'יפס הולנדיות
חטיפי שוקולד חלבה
טראפלס שוקולד במילוי תות- ליצ'י
טבלת שוקולד קרמל מבושם במנגו ופקאנים מלוחים
בר שוקולד פטל ופיסטוקים

 

  • יש להגיע בנעליים סגורות.
  • מומלץ להצטייד במנעול תלייה.
  • פתיחת הקורס מותנית במספר המשתתפים.

במפגש השני נעסוק בקישוטי שוקולד צבעוניים וצורניים שכולם רוצים ללמוד ולדעת.

נתמקד בטימפרור שוקולד ובהכנת פרלינים מושלמים
צינורות טרוף
פרלין גנאש וויסקי
פרלין גנאש פסיפלורה
פרלין טופי תבלינים

פרלין גנאש לימון

שף-קונדיטור, שוקולטייר ואופה מחונן, מבכירי הקונדיטורים בארץ. עוסק ביעוץ, הוראה, פיתוח מוצרים ובעל חברת קייטרינג. דרכו המקצועית החלה לפני למעלה משני עשורים. עם סיום לימודיו השתלם ועבד אצל מיטב השפים בארץ ובחוֿ״ל.

 

כמעט אין מסעדה או קונדיטוריה נחשבת בארץ שלא מכירה את שמו - מקונדיטוריות תעשייתיות גדולות ועד למסעדות השף המובילות - ערן היה שם: “תפוח זהב” של אהרוני, “רושפלד”, “ארנו”, “ארקפה”, “קיטצ’ן מרקט”, “טוטו”, רשת “נואר”, “שילה”, ועוד. בנוסף התמחה ולמד בבתי-הספר המובילים באירופה, שם רכש עוד ועוד ידע, מקצועיות ודיוק, שמאפיינים אותו עד היום. בין המקומות הבולטים בחו״ל ניתן למנות את: Lenotre הפריסאי, קורס שוקולטייר ב-Unifine doheler הבלגי, קורס בבית הספר Frrandi בפריס - שם למד אצל המאסטר לקינוחים Pierre Herme, השתלמויות ב-Gourmets Valrhona, והתמחות בגלידה איטלקית ב-Fabbri.

 

ערן הוא אחד המורים האהובים ביותר בדן גורמה, ומלמד מגוון רחב של קורסים מקצועיים בבית הספר.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה