סדנאות קולינריות

צ'ולנט וחברים עם השף אבי שטייניץ

הצ'ולנט הוא תמיד מרכז הארוחה של שבת. אותו סיר מהביל המבעבע לאיטו על הפלטה (או בתנור) מערב השבת ועד
לצהרי השבת. בקידוש שלפניו נהוג לאכול מיני סלטים ושאר מעדנים שנועדו לפתוח את התיאבון, לקראת העיקר...
אבל בהחלט עומדים בזכות עצמם. סלטים של אשכנזים, קיגלים לסוגיהם, חמוצים שניקח הביתה ומנות שנחכה להכנתם.

  • על הסדנה
  • על השף

הסדנה משלבת הדגמת הכנת חמין והכנת סלטים ומנות נוספות- צ'ייסר וודקה לכל משתתף!

 

בתפריט:


חמין אשכנזי מסורתי
קיגלה תפוחי אדמה
חברים טובים:
חריין - חזרת אדומה חריפה
חמוצים עוקצים (לקחת הביתה בצנצנת)
קיגל תפוחי אדמה
קיגל אטריות ירושלמי


מזות של אשכנזים:
סלט ביצים בשני נוסחים
סלט בבלעך
סלט מלפפונים ושמיר

אבי שטייניץ, מבכירי השפים הישראליים הפועלים כיום, מנהל התחום הקולינרי של דן גורמה.

אבי היה השף הראשי של המלונות המובילים בישראל: מלון 'המלך דוד בירושלים', מלון 'דן תל אביב', ומלון 'דן אילת׳, שאת מטבחו תכנן וניהל מיום פתיחתו. במקביל רכש נסיון בינלאומי במטבחי מסעדות ומלונות מהבולטים בעולם, ובהם מסעדת L’Auberge de l’Eridan באנסי שבצרפת - מסעדה עטורת שלושה כוכבי מישלן של השף מרק וורה, מלונות 'ריץ קרלטון' ו'פלאזה' בארצות הברית ומלונות 'קמפינסקי' בגרמניה.
משנת 2006 ועד שנת 2012 כיהן כשף הראשי של מרכז הכנסים והאירועים 'אווניו' – מרכז הכנסים והאירועים הגדול בישראל. כיום עוסק ביעוץ קולינרי בארץ ובחו״ל. האני מאמין שלו: ״לבשל מהנשמה, לשמח אנשים, זו זכות. מציאת הדרך לעשות זאת נכון היא מהות עיסוקי״.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר