סדנאות קולינריות
בישול הודי
בסדנה נצא למסע קולינרי ותרבותי מרתק במטבחי הודו ודרום מזרח אסיה המשלב בין סגנונות ומנות מהמטבח ההודי המסורתי עם טכניקות וחומרי גלם עכשוויים היוצרים מנות נפלאות.
- על הקורס
מפגש ראשון:
כבש מבושל בתערובת תבלינים בנוסח ראג'סטאן
תבשיל עדשים עם עלי קארי מאזור מהרשטרה
כדורי ירקות מטוגנים ברוטב
תבשיל אורז בסמטי עם פירות יבשים בנוסח קשמיר
מטבל שומשום
תערובת תבלינים
מפגש שני:
כדורי בצק פריכים במילוי תפוח אדמה מאזור ביהאר
תבשיל עוף ברוטב עשיר מהעיר KOLA PUR
אורז מוקפץ בירקות בסגנון מומביי
לחם הודי ממולא בתרד מאזור גוג'ראט
מטבל קוקוס
מטבל עגבניות
מטבל תמר הינדי וקני סוכר
תערובת תבלינים
הצג מפה