סדנאות קולינריות

סדנת אתגר הבשר

סדנה שכולה בשר - 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.

  • מה בתכנית?
  • על השף איל פינקלשטיין

כל מה שרצית לדעת על בשר... 

מפגש 1 -נלמד את סודות הבשרים הצעירים. נפרק עופות טריים ונכין מנות מחלקיהם השונים, נצלה כתף טלה עם עשבי תיבול בתנור האבן  ונצרוב לשלמות  חזה SUPREME במחבת לוהטת עם רוטב טבעי מושלם.

מפגש 2- נלמד את סוד קיצור סיבי הבשר. נכין את ההמבורגר המושלם וסטייק פילדלפיה עסיסי, קבב ערבי אסלי וביף בורגיניון עם רושטי שוויצרי.

מפגש 3 - נלמד על שיטות שונות לחיתוך וקיצוב בשר, תיבול, צלייה וגריל. נכין סטייקים ומגוון בשרים: צלעות טלה פרסיאד, ביסטקה אלה פיורנטינה, סטייק בנוסח אוסקה, צלעות פריים בגריל.

חגיגת בשרים אמיתית לכל אוהבי הבשר.

 

איל פינקלשטיין

כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים. ללא ספק, ארגז הכלים שלו התמלא בכל טוב...

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

תאריכי סדנאות שיעניינו אותך

הצג מפה