סדנאות קולינריות

אפייה ללא גלוטן

קורס אפייה בריאה בן שני מפגשים, במהלכו נלמד כיצד אפייה ללא גלוטן יכולה להיות מהנה, אלגנטית ובריאה

  • נושאי הלימוד
  • על השפית

במפגש הראשון נלמד להכין לחמים בריאים מחומרי גלם שונים, ממש כמו במאפיות. נכין לחמניות בגט בסגנון צרפתי, חלות טריות וריחניות ולחמי בריוש מפנקים - ובריאים!


במפגש השני נלמד להכין עוגות עם מיטב חומרי הגלם, טכניקות לעבודה נכונה וסודות מהקונדיטוריה. נתמחה בעבודה עם בצק שמרים ובצק רבוך: נלמד את הדרכים לעבודה נכונה, בלי פספוסים, עם בצק שמרים ללא גלוטן, טיפים להתפחה נכונה וטכניקות אפייה לבצקים שונים. במסגרת המפגש נכין מתכונים אהובים: גביניות שמרים, רוגלך שוקולד, קראנץ' מאפי שמרים שוקולד, שושני שמרים במליות קקאו ואגוזים ופחזניות ואקלרים צרפתיים במלית פיסטוק, שוקולד-אגוזי לוז ועוד.

עינת מזור

שפית מוכרת ומובילה בתחומה. למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בבתי ספר קולינריים מובילים, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה