סדנאות קולינריות

מאיטליה באהבה 2 מפגשים

2 מפגשים בהם תלמדו את הסודות הכי חשובים להכנת מנות איטלקיות מצויינות - שיעור מטבח חלבי ושיעור מטבח בשרי. כל מה שרציתם לדעת על פסטות טריות, פוקאצ'ות, פיצות ועוד בשני מפגשים מרתקים.

לבירור לגבי תאריכים נוספים לסדנה ניתן לפנות: info@dangourmet.org.il

  • על הסדנה
  • אודות יוסי בן דיין

בכל מפגש המשתתפים יכינו את המוצרים מחומרי גלם טריים ואיכותיים: 

מטבח איטלקי בשרי קלאסי - קרפצ'יו, פאנצ׳נלה, קפונטה, אוסובוקו, פסטה עם רגו בקר, ניוקי.

מטבח איטלקי חלבי - ייצור פסטה טרייה ורטבים על בסיס  עגבניות, שמנת, חמאה או שמן זית.

פיצה, פוקצ'יה וסלטים קלאסיים.

 

יוסי שף בכיר בתחומו עמד בראש בתי ספר רבים לקולינריה בישראל.

כיום משמש כמוביל קורסי בישול באורט דן גורמה ויועץ קולינרי לחברות ועסקים בארץ ובחו"ל. את הכשרתו כשף ביצע בארץ במיטב בתי הספר והתמחה בארץ ובחו"ל במיטב המסעדות.

ה"אני מאמין" של יוסי - 

הלימוד, המתחיל בהטמעת הידע הבסיסי, הכרת חומרי הגלם והבנת התהליכים הקולינריים חשוב מאין כמותו אך בו זמנית, עלינו להכין את התלמידים לא רק לבצע מתכונים קיימים אלה להיות מסוגלים לשנות ולחדש על בסיס הידע הנרכש.

 

 

את הידע התאורטי בתחום הכימיה של המזון רכשה באופן אוטודידקטי ובאמצעות התמדה בשיטת ניסוי וטעיה ללא השכלה פורמלית בתחום, כיום תמי מלווה אופים, קונדיטורים ובעלי מקצוע וותיקים בתחום עסקי המזון המעוניינים להרחיב ולהתאים את ההיצע לקהילה הנדרשת לכך.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר