סדנאות קולינריות

2020 השף הצעיר בישול למתקדמים

השף הצעיר למתקמים- סדנת בישול מרתקת הכוללת "ביקור" קולינרי בארצות השונות, שימוש במתקני בישול Outdoor - עישון בשרים במעשנה, בשר מתובל בגריל, בצקים בטאבון ועוד מנות מרהיבות.

 

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של דן גורמה.

הסדנאות מתקיימות בהתאם לתו הסגול וההנחיות של משרד הבריאות.

 

ימים א'-ה' 8:30-14:00, מאפה ושוקו בבוקר וארוחת צהריים הכוללת את כל המנות שבישלו בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים: 14-18

  • אודות הסדנה
  • השף איל פינקלשטיין

Little Italy 

ניוקי "עננים" בפסטו בזיל

 פיצה style "שיקגו "

טורטליני במילוי פטריות יער

פנצנלה

טירמיסו

המבורגר & סטייק  למתקדמים   OUTDOR

בורגר אמיתי  ותוספות משגעות

סטייק אנטרקוט על הגריל

תפוחי אדמה בטאבון

פוקאצ'ה על הגריל 

סלט קולסלו אמיתי

גלידה סנדיי עם הרבה שוקולד

China town  

באן מאודה במילוי בשר "הוי סין"

נודלס  ירקות ועוף ונעשה גם ללא עוף ..

בקר צ'זה

שעועית מוקפצת בשומשום קלוי

אננס מטוגן בקוקוס וגלידה מטוגנת

דלי ניו יורקי

בייגל עם סלמון כבוש וגבינת שמנת

ראפ עם סלט ביצים טעים - טעים

סלט טונה אמריקאי

קניש תפוחי אדמה

מק & צ'יז

ניו יורק צ'יז קייק

באאוט דור Smokey   

אסאדו במעשנה

עופות שלמים מעושנים במשרה  

צ'ילי – קון קרנה

תירס בטעמים

צ'ורוס

 

כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים. ללא ספק, ארגז הכלים שלו התמלא בכל טוב...

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר