סדנאות קולינריות

שף הבית מהדרין לגברים: Chef De La Maison

רוצה לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלך? הצטרפי לסדנת בישול של 10 מפגשים מרתקים 

  • תוכן הקורס:

מפגש 1 - מבוא ליסודות המטבח  - נתחי בשר גדולים וסלטים שמתאימים ליד: רוסטביף, פורקטה, שוק טלה, סלט חצילים בתחמיץ 

מפגש 2 - איטלקי חלבי - הכנת ניוקי, רוטב ערמונים ואפונת גינה, הכנת בצק פסטה, לזניית גבינות, קנלוני תרד, חציל     מילאנז פרמזן.

מפגש 3 - איטלקי בשרי - אוסובוקו, סלטימבוקה, לזניה פתוחה של ראגו פטריות, ריזוטו דלעת, סלט פנצנלה.

מפגש 4 - דגים - פילוט, טיפול ושיטות הכנה, סביצ'ה, דג  ים שלם בתנור, פילה על מחבת, דגים קטנים בטיגון, עישון דג.

מפגש 5 - מטבח OUTDOOR גריל ומעשנה  - אסאדו במעשנה, קוט דה בף - אנטרקוט על העצם ,עוף במעשנת עצים,סינייה גלילית,עראייס והמבורגר.

מפגש 6 - ארוחת חג - איך משדרגים את ארוחות החג? מנות וצורות הגשה אישיות ומרכזיות, אווז בתפוזים, ביף          בוגיניון, מרק דגים עם קארי וקרם קוקוס, פירה תפו"א ובצל מטוגן.

מפגש 7 - אסייתי - סום טאם, פאד תאי, נודלס עוף סיני. לימוד עבודה עם ווק,סלט איטריות שעועית ופטריות. 

מפגש 8 - יפני - סושי לסוגיו,ראמן מרק אגדישי טופו,טופו צרוב.

מפגש 9  - לחמים - מחמצת,  חלה לסוגיה  , לחם אגוזים, לחמניות.

מפגש 10 - מטבחי צפון אפריקה - טאג'ינים ותבשילים שונים, קובה  וממולאים וסלטים.

 

*  בסיום הקורס תוענק תעודה מטעם אורט דן גורמה

*  הקורס לגברים בלבד

*  שימוש בחומרי גלם בכשרות מהודרת

*  משגיח כשרות במקום.

 

 

 

 

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה