סדנאות קולינריות
שף הבית מהדרין לגברים: Chef De La Maison
רוצה לבשל כמו השפים הגדולים בעולם - במטבח הביתי שלך? הצטרפי לסדנת בישול של 10 מפגשים מרתקים
- תוכן הקורס:
מפגש 1 - מבוא ליסודות המטבח - נתחי בשר גדולים וסלטים שמתאימים ליד: רוסטביף, פורקטה, שוק טלה, סלט חצילים בתחמיץ
מפגש 2 - איטלקי חלבי - הכנת ניוקי, רוטב ערמונים ואפונת גינה, הכנת בצק פסטה, לזניית גבינות, קנלוני תרד, חציל מילאנז פרמזן.
מפגש 3 - איטלקי בשרי - אוסובוקו, סלטימבוקה, לזניה פתוחה של ראגו פטריות, ריזוטו דלעת, סלט פנצנלה.
מפגש 4 - דגים - פילוט, טיפול ושיטות הכנה, סביצ'ה, דג ים שלם בתנור, פילה על מחבת, דגים קטנים בטיגון, עישון דג.
מפגש 5 - מטבח OUTDOOR גריל ומעשנה - אסאדו במעשנה, קוט דה בף - אנטרקוט על העצם ,עוף במעשנת עצים,סינייה גלילית,עראייס והמבורגר.
מפגש 6 - ארוחת חג - איך משדרגים את ארוחות החג? מנות וצורות הגשה אישיות ומרכזיות, אווז בתפוזים, ביף בוגיניון, מרק דגים עם קארי וקרם קוקוס, פירה תפו"א ובצל מטוגן.
מפגש 7 - אסייתי - סום טאם, פאד תאי, נודלס עוף סיני. לימוד עבודה עם ווק,סלט איטריות שעועית ופטריות.
מפגש 8 - יפני - סושי לסוגיו,ראמן מרק אגדישי טופו,טופו צרוב.
מפגש 9 - לחמים - מחמצת, חלה לסוגיה , לחם אגוזים, לחמניות.
מפגש 10 - מטבחי צפון אפריקה - טאג'ינים ותבשילים שונים, קובה וממולאים וסלטים.
* בסיום הקורס תוענק תעודה מטעם אורט דן גורמה
* הקורס לגברים בלבד
* שימוש בחומרי גלם בכשרות מהודרת
* משגיח כשרות במקום.