סדנאות קולינריות
אמנות הפטיסרי
15 מפגשים של לימוד מעשי ליסודות הפטיסרי הצרפתי, בשילוב טכניקות עבודה מתקדמות, בהדרכת נבחרת השף-קונדיטורים המובילה בישראל • מסלול לימודים מגוון כולל קונדיטוריה, אפייה וקינוחים עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף/ת • 75 שעות אקדמיות
- נושאי הלימוד
הקורס מתאים במיוחד לקהל חובבים ומרחיב בנושא טכניקות הכנה ושיטות עבודה מתקדמות בעולם הקונדיטוריה.
טארטים- לימון, לוז ושוקולד 100%
עוגות מסע , בחושה פרלינה ג'אנדויה , בחושה פיסטוק-gâteaux de voyage
בחושה דבש קפוצ'ינו
בצק רבוך- שו-אגוזי מלך עם גאנש שוקולד מוקצף ,פארי ברס פרלינה ואגוזים מקורמלים
שמרים- קוגלהוף צימוקים ברום , קראנץ' שמרים עשיר, באבאה או רום
שמרים-כרוך-קוראסון חמאה ושקדים,בריוש כרוך
לחם-לחמי מחמצת זייתים קלמטה,בגאט,צ'פאטה
שוקולד- טראפלס פקאן פרלינה , פרלין שוקולד לבן לימוני , פרלין שוקולד קרמליה
עוגות בוטיק- קריולו , פטל ושוקולד לבן
עוגות גבינה-גבינה אפויה ,גבינה קרה
קינוחי כוסות
טארטים מורכבים- ווניל,לונה קפה
פטיפורים-,פטל קקאו ,דום רושר
פטיפורים- שקדים ושוקולד,דולסה ופקאן
מקרונים- מקרונים בשטיה האיטלקית מסקרפונה שוקולד לבן,קפה ,חמאת בוטנים ושלל טעמים
סדנאות נוספות שיעניינו אותך
׳על הלחם לבדו׳/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
סדנת אתגר הבשר/השף אבי שטייניץ
חגיגת הקרניבורים חוזרת! 3 מפגשים מעשיים בהם נלמד טכניקות צלייה, בישול והגשה לחוויה מושלמת.
קונדיטוריה למהדרין/שף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד
10 מפגשים עם אפרת ליבפרוינד, אורגד רואש וסגל המורים, לשיפור הידע ויכולות האפיה הביתיית. קורס מעשי ללימוד קונדיטוריה בכשרות מהדרין,