סדנאות קולינריות

השף הצעיר קונדיטוריה קיץ 2022- קלאסיקות וקינוחים מרהיבים

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה קיץ 2022 חושף את הצעירים לקונדיטוריה קלאסית - מאפי שמרים, בצק פריך ועוגיות, פחזניות ואקלריים לצד קינוחים טבעוניים 

 

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.

 

 

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה

מחיר: 1,750 ש"ח

גילאים: 9-14

 

  • תוכן הסדנה
  • אודות השף קונדיטורית אורנית עובדיה

 

לחם וחברים  - פוקאצ'ה רומאית ומעל ירקות אנטי פסטי, לחם זיתים ירוקים, לחמניות שוקולד מושחתות, בייגלה שומשום  ירושלמי כמו בשוק

 

פריך פריך - ריבועי חלבה, דקליות, עוגיות דומינו  - שחור לבן, גלילות פריכות בריאות מאוד במילוי תמרים ואגוזים, קיש בטטה ופקאן

 

קינוחים טבעוניים -  PLANT BASE     VEGAN      NON MILK

מלאבי יפואי, טפיוקה קרם קוקוס, ערמוני מים ופירות, תאי לוטי – קרפ במילוי בננות, עוגיות טחינה, טראפלס תמרים ואגוזים

 

פחזניות או לא להיות  - אקלרים במילוי מוקה, פחזניות מקורמלות זהובות , "סנט הונורה" כמו בפריז, קורקמבוש – מגדל פחזניות וקרמל חגיגי,"פריס ברסט" וקצפת -עננים

 

שמרים  מפתים - שושני נוטלה  שקורעים ביד, קרנץ' חלבה ופיצפוצים, בריוש חמאתי במילוי קרם וניל, מאפה שמרים וגבינה של סבתא

אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.

עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה