סדנאות קולינריות
בישול איטלקי וים תיכוני ללא גלוטן
בוא ללמוד כיצד להכין ארוחות משפחתיות בריאות וטעימות מבלי לבזבז זמן מיותר, עם מקסימום טעם וערכי תזונה.
בסדנה נלמד כיצד מתכננים בישול לכל השבוע מראש, קניית מצרכים חכמה, הרכבת את המזווה האידיאלי בהשראת המטבחים הבריאים בעולם, תזונה נכונה ובריאה לכל המשפחה, החשיבות של ערכים תזונתיים וטיפים לתזונה בריאה בכל מפגש.
- בישול איטלקי
- בישול ים תיכוני
- על השפית
לימוד הכנת פסטה ללא גלוטן
פסטה פטוציני ללא גלוטן עם רטבים שונים
לזנייה משובחת ועשירה ללא גלוטן
רביולי במלית בטטה עם רוטב שמנת עשיר
רביולי גבינות
מוס שוקולד איטלקי ללא חלב וללא גלוטן בקלי קלות
קציצות דגים אפויות עם ציפס בטטה לכל המשפחה
לחם בריאות ללא גלוטן
ניוקי ערמונים ללא גלוטן
לחמניות המבורגר לכל אירוע
ממרחים עתירי חלבון וסיבים
קינוחי בראוניס בריאים
עינת מזור
שפית מוכרת ומובילה בתחומה. למדה במוסד היוקרתי The Natural Gourmet Institute במנהטן לימודי קולינריה ותזונה, מומחית לקולינריה בריאה והייתה אחראית על פיתוח קמחי ׳כרגיל׳ ללא גלוטן, אשר עובדים אחד לאחד עם מתכונים רגילים. מזור היא השפית למנות המיוחדות והבריאותיות של חברת התעופה "אל על", מרצה בינלאומית לבישול בריא ואפייה בבתי ספר קולינריים מובילים, ומחברת ספרי בישול רבים שהפכו לרבי מכר.