סדנאות קולינריות

השף הצעיר קונדיטוריה מתקדמים - קיץ 2024

עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2024- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.

 

  • תוכן הסדנה

מה נלמד להכין?

שוקולד - פרלינים במילוי גנאש פיסטוק וגאנש שוקולד חלב, מנדיונים וטראפלס

קינוחי כוסות - מוס באונטי, מוס שוקולד, מוס קוקוס עם שברי מרנג, מוס טרופי, שכבות מוס מנגו עם פסיפלורה ומוס אננס

עוגות גבינה - עוגת גבינה קרה עם קרמבל וציפוי קולי תות, טירמיסו.

שמרים - חלת בריוש מתוקה עם פניני סוכר, בבא רום, קראנץ מלוח במילוי פסטו וגבינות

בחושות מודרניות - עוגת חמאה פיסטוק בציפוי מגנום וזילוף קציפת מסקרפונה, עוגת יוזו ושוקולד לבן בזיגוג פונדט, קאפקייקס אוראו עם גאנש שוקולד חלב מוקצף

ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00 

המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14

עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח

 

 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר