סדנאות קולינריות
סדנת אפייה ללא גלוטן לפסח
הרשמה לקורס תתאפשר עד חמישה ימים לפני פתיחת הקורס
סדנא מעשית של 4 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
- אודות הסדנה
- אודות אורנית עובדיה
סדנא מעשית של 4 שעות שכל כולה ללא גלוטן!
נלמד להשתמש נכון ב"קמחים" ללא גלוטן.
בסדנה נלמד ונכין:
עוגת תפוחים קינמון מייפל ואגוזים עם קרמבל
פחזניות במילוי גאנש שוקולד פרלינה מוקצף
עוגת שכבות במילוי קרם מסקרפונה וריבת חלב
אורנית למדה בבית ספר מוביל לבישול, עבדה והתמחתה במסעדות רבות כמו פסטיס, קלואליס ועוד.בעלת ניסיון של יותר מ-20 שנה, מלמדת בישול וקונדיטוריה בבתי ספר מובילים לקולינריה.
עוסקת גם במתן יעוץ קולינרי לעסקים קטנים, התמחות בבניית תפריטים, כותבת תכנים ותוכניות לימוד להכשרות מקצועיות לבתי ספר קולנרים.

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי/השף שלומי אלדו
השף הצעיר קיץ 2025 - טיקטוק עולמי
׳על הלחם לבדו׳- סדנת הלחם/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
השף הצעיר קיץ 2025 - פארקי השעשועים הגדולים/השף שלומי אלדו
5 ימי בישול ברוח פארקי השעשועים הגדולים והפופולריים בעולם.