נבחרת השפים

תומר כבירי

מנהל קורס Professional Pastry Chef

אודות תומר כבירי

 

למד בקורדון בלו ובבית-הספר לנוטר; התמחה במסעדת LE PRE CATELAN ובמסעדת TAILLEVENT, שתיהן בעלות שלושה כוכבי מישלן. תומר השתתף בהתמחויות שונות עם כריסטוף מישאלאק, כריסטוף אדם, פיליפ ריגולו ועוד רבים (כולם בעלי תואר MOF); היה השף-קונדיטור של מסעדת “מול-ים" ומורה קונדיטוריה מזה 14 שנים.

מרצים נוספים שיעניינו אותך

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר