סדנאות קולינריות

פיצה נאפוליטנית 2 מפגשים

פיצה איטלקית היא אחד המאכלים הכי פופלריים בארץ ובעולם, אז מה הסוד בהכנת פיצה?

איל פינקלשטיין יחשוף ב-2 מפגשים את כל היסודות להכנת פיצה מנאפולי ורומא בטאבון איטלקי על עצים, טאבון גז ותנור ביתי.

תלמדו הכנת בצק ממחמצת שאור, ביגה ופוליש ולשלב את ה- Toping הכי משגעים, כמו שהאיטלקים יודעים.

הסדנה בשיטת Hands on והדגמה.

  • אודות הסדנה
  • אודות השף אייל פינקלשטיין

סודות הפיצה המושלמת

סוגי הקמחים הבדלים יתרונות וחסרונות

סודות הבצק הנאפוליטני

הידרציה, אוטוליזה, לישה, משקלי כדורי הבצק

עיצוב, שיטת ההפחה

בצקים מקדימים, ביגה ופוליש

 

מפגש 1

נלמד לפתוח בצק פיצה בשיטה הנאפוליטנית

נכין פיצה עם ביגה וללא ביגה ונטעם מה ההבדל בינהן

פיצה פריטה שעוברת מדור לדור כבר מאות שנים

פוקצ'ה של פוליה

 

מפגש 2

 

רומא פיצה אלטוליו פיצה מלבנית לפי משקל

נכין מתכון של הפיצה עם מחמצת שאור

אפייה מוקדמת והשלמות טופינגס שף משגעות

פיצה ביאנקה

פיצה ניו יורק סטייל

 

כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים. 
עם שובו לארץ אייל הפך למנכ״ל ושותף בחברת קייטרינג מצליחה, ניהל פרוייקטים קולינריים רבים בתחום המסעדנות והקייטרינג, עבד כשף ראשי ושף תפעולי במסעדות מובילות וניהל פרוייקטים מורכבים ומעניינים.

כיום מתמחה איל באוכל איטלקי וים תיכוני אשר רכש בלימודי פיציולו בבית הספר הידוע קאזרטה בחבל קמפניה, dolce&calatoscuola בהתמחות של בצקי פיצה ומאפים איטלקיים.
 

 

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר