סדנאות קולינריות
השף הצעיר קונדיטוריה מתקדמים - קיץ 2024
עולם הקונדיטוריה לא מפסיק להתחדש ולהתעדכן מרמת חומרי הגלם ועד לטכניקות ושיטות עבודה. השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים קיץ 2024- שם דגש על קינוחים מתקדמים - החל מהכנת ממתקי שוקולד, מרנג במגוון קינוחים, גלידה ועוגות גבינה ועוד.
- תוכן הסדנה
מה נלמד להכין?
שוקולד - פרלינים במילוי גנאש פיסטוק וגאנש שוקולד חלב, מנדיונים וטראפלס
קינוחי כוסות - מוס באונטי, מוס שוקולד, מוס קוקוס עם שברי מרנג, מוס טרופי, שכבות מוס מנגו עם פסיפלורה ומוס אננס
עוגות גבינה - עוגת גבינה קרה עם קרמבל וציפוי קולי תות, טירמיסו.
שמרים - חלת בריוש מתוקה עם פניני סוכר, בבא רום, קראנץ מלוח במילוי פסטו וגבינות
בחושות מודרניות - עוגת חמאה פיסטוק בציפוי מגנום וזילוף קציפת מסקרפונה, עוגת יוזו ושוקולד לבן בזיגוג פונדט, קאפקייקס אוראו עם גאנש שוקולד חלב מוקצף
ימים א'-ה' בין השעות 8:30-14:00
המחיר כולל ארוחת בוקר וצהריים קלה גילאים: 9-14
עלות: 1,890 ש"ח למחזור אחד, לשני מחזורים - 3,300 ש"ח

סדנאות נוספות שיעניינו אותך
השף הצעיר פטיסרי- קיץ 2025 /השף קונדיטורית אורנית עובדיה
5 ימי קונדיטוריה לשפים צעירים
׳על הלחם לבדו׳- סדנת הלחם/סער מור
כל מה שרציתם לדעת על אפייה ביתית, לחמי שאור ומחמצת
סדנת חלות ייחודית לראש השנה/ סער מור/אופה סער מור
חלות דבש במגוון קליעות חגיגיות, חלות תפוחים בתמרים בעיצוב ייחודי וחלת סלקים מקורמלים.