סדנאות קולינריות

2019 השף הצעיר קונדיטוריה למתקדמים

אחרי 5 ימים של קונדיטוריה קלאסית צרפתית והכרה של חומרי הגלם השונים, הגיע הזמן לשלב הבא! פטיסרי מתקדם בו לומדים את הטכינקות המתקדמות ביותר בעולם הקינוחים - פטיפורים וקינוחים קטנים, בארים וחטיפי שוקולד מטורפים, פיסול בבצק סוכר, קינוחי כוסות וביקור בקונדטוריה "ניו יורקית" קלאסית.

ימים א'-ה' 8:30-13:30, ארוחת בוקר וצהריים בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים 9-13

  • אודות הסדנה
  • צוות הקונדיטורים

קינוחי כוסות

פאי לימון חמצמץ מפורק                                                                                                        שוקולד חלב קרם לוטוס וגאנש מוקצף                                                                                    

מוס פטל אדום קראנץ' לוז מרנג שוויצרי שרוף                                                                                      פנה קוטה מנגו אקזוטי

 

ממתקים

חטיף טורון שוקולד ספרדי

ענני מרשמלו  

באונטי קוקוס שוקולד כמו החטיף

מרנגים מזולפים בטעמים

 

פיסול בבצק סוכר

שיעור מהממם עם בצק סוכר, קישוטים וגימורים.

עוגות פטיפורים ומנות קטנות ...  

 

פטיפורים

טראפלס שוקולד ולרונה  מושחת

פיננסייר אגוזי פקאן וגנאש גולש ...

פאדג' טופי

שוקולד מזולף ודובדבנים מונדיאון, קריספי ופל

 

נו-יורק – ניו יורק

דונאטס  - מלא מילויים וציפויים

קורנט ניו יורקי במילוי קרם פטיסייר וניל  ושוקולד

ניו יורק צ'יז קייק אמיתית

 

צוות הקונדיטורים באורט דן גורמה בנוי מטובי המורים בארץ המכשירים בכל שנה מאות תלמידים, כל קונדיטור מעביר נושאי לימוד בו הוא מתמחה, בין צוות המורים:

אורגד רואש

למד בבית הספר Lenotre בצרפת, והתמחה אצל השוקלטיירים כריסטוף רודון וטרי אטלן. בנוסף, התמחה אצל השף-קונדיטורים ג'רארד טורא וג'יל מיסונב. אורגד עבד כשף-קונדיטור של מלון רויאל ביץ׳, כשוקלטייר של מלון המלך דוד בירושלים וכקונדיטור ראשי של מסעדת השף לה רג׳אנס. החל משנת 2012 אורגד הוא חלק מהצוות ההדרכה המוביל של מגמת הקונדיטוריה במרכז הקולינרי דן גורמה. לאחרונה יצר את התפריט ולימד את צוות הקונדיטוריה של מלון The Den בבנגלאור, הודו.

חי לוי

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

סדנאות נוספות שיעניינו אותך

הצג מפה