סדנאות קולינריות

2020 השף הצעיר - מסעדות מסביב לעולם

המסעדן הצעיר - השפים הצעירים יכירו וילמדו להכין את המנות הכי פופולריות ממסעדות ברחבי העולם - טוקיו, ניו -יורק, מילנו, פריז ולסיום נקנח עם מסעדת מישלן בהשראת השף האגדי "רובושון".

הקורסים נערכים במתכונת Hands -ON עם חומרי גלם האיכותיים ביותר, כיתות מאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של דן גורמה.

הסדנאות מתקיימות בהתאם לתו הסגול וההנחיות של משרד הבריאות.

 

ימים א'-ה' 8:30-14:00, מאפה ושוקו בבוקר וארוחת צהריים הכוללת את כל המנות שבישלו בכל יום!

לנרשמים לשבוע 1: 1,650 ש"ח 

לנרשמים לשבועיים: 2,850 ש"ח במקום 3,300 ש"ח 

גילאים: 9 ומעלה

  • אודות הסדנה
  • שף איל פינקלשטיין

 

סושי  - טוקיו

סושי

סשימי

אדממה

טופו ברוטב פונזו

קטסו - עוף יפני פריך  - ספייסי מיונז

 

ביסטרו – פריז

סלט עלים ירוקים ואגוזי מלך

פיסליידר פרובנסלי

רטטוי

הסטייק של  LE ENTRECOTE

מוס שוקולד

 

דיינר – ניו יורק

סלופי ג'ו בלחמניה רכה – רכה

צ'יפס אמיתי

קולסלו

קטשופ בייתי

עוגיית חמאת בוטנים

 

טרטוריה – מילנו  

פטוצ'יני  ברוטב עגבניות ושמנת

קפרזה , עגבניות ומוצרלה , בזיליקום

פיצה כמו ברומא

טירמיסו

 

מסעדת מישלן  - ביום זה הילדים ילמדו גם לצלחת כמו במסעדות מישלן

דג בקראסט פיסטוק ,קרם פלפלים

 

חזה עוף במילוי פטריות יער וכמהין , פירה של רובישון , ציר טבעי

 

סימפוניית שוקולד

כבר בצעירותו דבק באייל חיידק המסעדנות, במהלך עבודתו במסעדה המשפחתית של הוריו. לאחר שסיים לימודי תקשורת ועיתונות ספורט, נסע לניו יורק, ושם הוכרעה הכף סופית לטובת לימודים קולינריים. אייל החל בלימודי משקאות (בר ותרבות יין) ומשם הדרך הייתה קצרה ללימודי טבחות וקולינריה ב-Institute of Culinary Education. סקרנותו והרצון להתמקצע, סייעו לו להמשיך גם ללימודי ניהול והפקת אירועים, לצד התמחות באפיית לחמים. ללא ספק, ארגז הכלים שלו התמלא בכל טוב...

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר