סדנאות קולינריות

אפייה ללא גלוטן עם חי לוי

מפגש ללא גלוטן עם חי לוי- מומחה לאפייה ללא גלוטן, כל הטיפים, הטכניקות, חומרי הגלם והשיטות להכנת בצקים אווריריים, פריכים ומענגים, מלוחים ומתוקים.

  • נושאי הלימוד
  • חי לוי

הקורס מיועד גם למי שאין לו כל ידע בסיסי באפייה ללא גלוטן או באפייה בכלל. מלבד התכנים הרלוונטיים לביצוע המתכונים המועברים בקורס, מוקנה גם ידע והבנה כללית בנושאי קונדיטוריה, חומרי גלם ואפייה בכלל.

 


בחלק הראשון של המפגש יוקנה מעט ידע תיאורטי אודות עבודה עם קמח ללא גלוטן, לאחר מכן ניגש להכנת המתכונים:

לחם כפרי

פיצות ופיתות 
קיש לורן

באבקה (עוגת שמרים) שוקולד 

 

 

חי לוי למד במשך שנים רבות את תחום הלחם והאפיה, בין היתר השתלם אצל השף Julien l'hermite, היה מנהל מחלקת לחם ב"לחמנינה", אופה ב"לחם של תומר", הקים את "בר-יוש", בשוק האיכרים ולאחורנה הקים את מאפיית "crudo" בבודפשט, הונגריה.

ה"אני מאמין שלי" -  לאורך כל שנותי ובתפקידים מגוונים בעולם הקולינריה, היה לי את הצורך לחלוק את הידע שלי עם אנשים שונים, לימים זה הפך להדרכה. אם חשבתי שהדרכה היא אהבה שלי, אז היא הפכה לאובססיה. וכיום הגאווה הגדולה ביותר שלי היא להוביל סטודנטים מעבר למקום שהם האמינו כי ביכולתם להגיע.

רוצים לשמוע עוד?

השאירו לנו פרטים ונחזור אליכם 1-700-502-999

או חייגו אלינו לטלפון : 1-700-502-999

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר

הצג מפה

הצטרפו למועדון החברים שלנו

אנא המתן...

הטופס נשלח בהצלחה

שליחת הטופס נכשלה אנא נסה שוב מאוחר יותר